Opleidingen

Compliance & Integriteit

Compliance & Integriteit

Leergang Compliance Officer

  • 12-10-2022 Op locatie (VOL)
  • 09-02-2023 Op locatie

De Leergang Compliance Officer (LCO) is een verkorte versie van de Leergang Compliance Professional (LCP). De doelstelling van deze verkorte leergang is het verkrijgen van inzicht in het functioneren van de compliancefunctie, het beheersen van compliancerisico‛s en het op adequate wijze behandelen van compliancevraagstukken.

Meer informatie

Leergang Compliance Professional

  • 06-10-2022 Online (VOL)
  • 15-11-2022 Op locatie

Tijdens deze Leergang Compliance Professional krijg je inzicht in het functioneren van de compliancefunctie, het beheersen van compliancerisico‛s en het op adequate wijze behandelen van compliancevraagstukken bij financiële ondernemingen en andere organisaties.

Meer informatie

Introductie Compliance

  • 16-05-2023 Op locatie

Vraag jij je ook wel eens af wat een compliance officer doet? Wat een compliance officer drijft en wat het vakgebied compliance inhoudt? Graag delen wij ons enthousiasme en onze passie voor het compliancevakgebied.

Meer informatie

Werkcollege SIRA

  • 01-12-2022 Op locatie
  • 02-02-2023 Op locatie

Dit werkcollege is zowel gericht op het kort verversen van de theoretische kennis op het gebied van de integriteitsrisicoanalyse als zeker ook de praktische uitvoering ervan. Onder deskundige begeleiding delen de deelnemers aan dit werkcollege hun eigen ervaringen en geven ze elkaar tips en advies.

Meer informatie

Zelfstudie Leergang Compliance

Dit zorgvuldig samengestelde zelfstudiepakket laat je kennismaken met onder meer compliance en integriteit, de compliancefunctie en het complianceprogramma, de (totstandkoming van) wet- en regelgeving en bestrijding witwassen en terrorismefinanciering.

Meer informatie

Nationaal Compliance Congres Mind the gap

  • 13-12-2022

13-12-'22 organiseren we het Nationaal Compliance Congres met als thema ‘Mind the gap’. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt als opdracht voor organisaties.

Meer informatie

Persoonlijk Leiderschap voor Compliance Professionals

  • 10-11-2022 Op locatie

Als compliance professional werk je in een uiterst complexe omgeving. De vraagstukken en dilemma’s waar je mee te maken hebt zijn niet altijd vergelijkbaar met professionals die werkzaam zijn in andere sectoren. In deze training brengen wij compliance professionals bij elkaar om vanuit herkenbare en realistische situaties te werken aan jouw persoonlijke kracht.

Meer informatie