Opleidingen

Anti Money Laundering

AML

Zelfstudie Leergang Bestrijding Witwassen

Dit zelfstudiepakket laat jou uitgebreid kennismaken met de bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering. Het neemt je bij de hand door zowel de theorie als sprekende voorbeelden uit de praktijk. Je krijgt inzicht in de problematiek van de bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering, de anti-witwaswetgeving, de gevolgen van non-compliance en wat in de praktijk daartegen te doen.

Meer informatie

Update LBW

  • 01-11-2022 Op locatie

Om jou als ervaren AML professional adequaat up to date te brengen, bieden we de eendaagse Update LBW aan. Tijdens deze opleiding delen we de meest actuele inzichten en ervaringen èn faciliteren we waardevolle onderlinge gesprekken met collega AML professionals. 

Meer informatie

Leergang Bestrijding Witwassen en terrorismefinanciering

  • 08-11-2022 Op locatie (VOL)
  • 31-01-2023 Online

Financieel economische criminaliteit: hoe herken je het en hoe bestrijd je het? De Leergang Bestrijding Witwassen en Terrorismefinanciering verkent de verschillende manieren van witwassen en terrorismefinanciering in de praktijk.

Meer informatie

Werkcollege Jaarrekeninglezen en het bestrijden van witwassen

  • 02-11-2022 Op locatie

Leer in het AML-werkcollege Jaarrekening lezen en het bestrijden van witwassen verdachte signalen op te sporen in jaarrekeningen. Je leert een jaarrekening te begrijpen, te analyseren en kritisch te beoordelen.

Meer informatie